Jazyková škola Alluka.
Nájdete nás na Rybničnej ulici č. 40 v Bratislave.

Jazykové kurzy:

  • Anglický jazyk
  • Nemecký jazyk
  • Slovenský jazyk

Anglický jazyk pre deti 3.-4. ročníka ZŠ

Voľné miesta

Cena kurzu:  90 €

Začiatok kurzu:  

03.09.2024

Koniec kurzu:  

24.06.2025

Pre koho je kurz určený:  

Chcete aby sa Vaše dieťa učilo zábavnehravo a nenásilnou formou? Aby to zároveň malo skutočný efekt a dieťa malo k jazyku pozitívny vzťah? Prihláste svoje ratolesti do nášho kurzu a my Vám garantujeme, že Vaše deti budú angličtinu milovať! ​

Kurz je určený pre deti, ktoré navštevujú 3. – 4. ročník ZŠ a zároveň by sa radi v angličtine zdokonalovali aj mimo školy.

Bude to drina, ale bude to aj zábava 🙂

Na našich hodinách používame množstvo zábavných aktivít, ktoré podporujú výučbu, zapamätanie si nových slovíčok a upevňujú vetné väzby študentov.

Kombinujeme učenie hrou s tradičnými metódami a prvkami montessori výučby. Hodiny vedieme predovšetkým s dôrazom na komunikáciu. Počas hodiny dbáme na zapojenie všetkých dôležitých oblastí učenia sa: porozumenie, rozprávanie, slovná zásoba a gramatika. Zapájame študentov v plnej miere, namiesto nudného monológu učiteľa:)

Už po prvom polroku spozorujete posun vpred a získate schopnosť preniesť vedomosti z kurzu do praxe v reálnom živote. Knihy nie sú naším pilierom a aj na kurzoch s povinnou literatúrou ich veľakrát ani nepoužijeme. Výučbu vedieme tak, aby ste jej výsledok vnímali predovšetkým v každodennom živote. Dôležitá je naša vzájomná spolupráca. U študentov, ktorí pracujú nielen na hodinách, ale i doma na 110%, je výsledok zaručený.

Tento kurz odporúčame kombinovať s kurzami 

  1. Dovolenková angličtina na cestovanie – deti

Ste zvedaví ako to vyzerá na našich hodinách? Fotky a videá s najmenšími študentmi nájdete na našich sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Výhody kurzu: 

  • Malé skupinky do 8 žiakov
  • Aplikácia vedomostí do praxe
  • Moderná výučba (dataprojektor, tablet, TV, wi-fi, …)
  • Šetrný k vašej peňaženke: bez potreby zakupovania učebnice
  • Množstvo tlačených materiálov v cene
  • Certifikát na konci kurzu
  • Návšteva rodene hovoriaceho lektora *
  • Kurz vedený skúsenou lektorkou Katkou s dokonalým britským prízvukom a 25 ročnými skúsenosťami zo života v Londýne, obohatenou o slangovú angličtinu
  • 100% spokojnosť našich študentov – presvedčte sa sami a pozrite si naše Google recenzie

*  ALLUKA si vyhradzuje právo v prípade možnej neprítomnosti native speakra, tento benefit v rámci daného školského roka neposkytnúť. Tento benefit je poskytovaný v rámci kurzu zadarmo a cenu kurzu neovplyvňuje.

Povinná literatúra: 

Bez potreby zakupovať učebnice. Materiály dodáme my !

Šetríme Vašu peňaženku 🙂

Na našich hodinách sa stretnete s materiálmi, ktorými disponujeme z prémiových, platených zdrojov. Tieto materiály sú zarátené v cene kurzu.

Nie je potrebné zakupovať knihu ani akúkoľvek inú literatúru. Študent však dostane veľa pracovných listov, ktoré si odporúčame od začiatku systematicky zakladať.

Základné informácie: 

  • Kurz sa koná jedenkrát týždenne a lekcia trvá 90 min
  • Výučba prebieha od septembra do konca júna
  • Cena kurzu je 90€ / mesiac
  • Kurz je možné hradiť mesačne/ polročne/ ročne – pri ročnej platbe získate ako bonus jednu súkromnú hodinu s vyučujúcim lektorom zdarma
  • Do kurzu je možné pristúpiť aj počas roka

! VENUJTE ŠPECIÁLNU POZORNOSŤ PRAVIDLÁM SKUPINOVÝCH KURZOV NIŽŠIE !

Prihlasovanie & Platba: 

Vyplňte prihlášku. V prihláške zaznačte spôsob platby.

Platba je možná:

  • na faktúru
  • v rámci benefitov od Vášho zamestnávateľa: Benefit Plus a Edenred (informáciu označte priamo na prihláške, nájdete v nej aj bližšie informácie k postupom týkajúcich sa platieb v rámci zamestnaneckých benefitov)

Po prijatí Vašej úhrady prebehne zaradenie do kurzu s okamžitou platnosťou.

 

Naše kurzy môžete uhradiť E-Ticketom EDENRED
Naše kurzy môžete uhradiť kartou BENEFIT PLUS

Pravidlá skupinových kurzov - Jazyková škola ALLUKA

1. Do kedy musím uhradiť skupinový kurz ? 

Skupinový kurz treba uhradiť vždy vopred na nasledujúci mesiac a to najneskôr do 20. dňa predchádzajúceho mesiaca (napr. najneskôr do 20.4.2025 na mesiac Máj 2025)

2. Čo ak potrebujem zrušiť hodinu ?

V prípade, že hodinu vynecháte kvôli chorobe, či iným dôvodom, suma za danú hodinu sa spätne nevracia a hodina nebude nahradená. Vašu neúčasť ste však aj napriek tomu povinný lektorovi hlásiť dostatočne vopred.

3. Čo robiť ak musím úplne prerušiť či zrušiť skupinový kurz  ?

V prípade úplného zrušenia skupinového kurzu je potrebné túto skutočnosť nahlásiť mesiac vopred. Napríklad v mesiaci február od Vás obdržíme odhlásenie sa z jazykového kurzu a poslednú faktúru k úhrade obdržíte za mesiac marec. 

4. Ako prebiehajú skupinové kurzy cez sviatky a prázdniny ? 

Výučba skupinových kurzov neprebieha počas štátnych sviatkov a školských prázdnin. Táto skutočnosťou však nie je dôvodom k vráteniu už uhradenej sumy.

5. Čo sa stane keď prídem na hodinu chorý ? 

V takom prípade Vás má lektor právo z hodiny poslať domov a to bez nároku na vrátenie peňazí.

6. Čo ak nestihnem prísť na hodinu na čas ? 

Nič sa nedeje. My s ostatnými Vašimi spolužiakmi začneme výučbu na čas. Pridáte sa k nám, keď prídete. Vaše meškanie ste povinný hlásiť vopred lektorovi. 

7. Čo ak nezaplatím na čas ? 

Ak neuhradíte balíček na čas a neoznámite nám túto skutočnosť vopred, bude Vás vedenie školy informovať tzv. upomienkou. Pri nereagovaní na upomienku do 24 hodín od doručenia upomienky Vás zo školy automaticky vylúči. Pokiaľ napriek tejto skutočnosti prídete na hodinu, lektor je povinný Vás na hodinu neprijať. Možnosť prihlásiť sa k nám opäť, Vám týmto úplne zanikne.

8. Čo ak hodinu zruší lektor ? 

Ak hodinu zruší váš lektor, zabezpečí za seba zástup alebo vám ponúkne náhradný termín. Ak sa nepodarí dohodnúť sa ani na jednej z týchto dvoch možností, bude Vám suma za danú hodinu, vrátená do 60 dní od potvrdenia lektora o tejto možnosti.

PRIHLÁSENÍM SA NA SKUPINOVÉ KURZY A ÚHRADOU FAKTÚRY, AUTOMATICKY SÚHLASÍTE S PRAVIDLAMI SKUPINOVÝCH KURZOV JAZYKOVEJ ŠKOLY ALLUKA A ZAVÄZUJETE SA K ICH SVEDOMITÉMU PLNENIU ! 

Kompletné znenie pravidiel a fungovania školy, nájdete v sekcii “Všeobecné obchodné podmienky” na našom webe po rozkliknutí “Ostatné informácie”.

Recenzie nie sú overované

Zdieľajte nás